Så er vi igang igen

Så er vi i gang igen.  Foto:  Pixabay

Så er vi igang igen. Foreningens fysiske aktiviteter har, som resten af samfundet, ligget underdrejet på grund af Coronakrisen, men nu afholder vi vores første fysiske arrangement siden februar.

Tidsdag d. 23. juni afholder vi modelbyggemøde på Frederiksberg. Arrangementet foregår naturligvis under hensyntagen til behørig afstand og antal deltagere.

Hvis du ikke er medlem, men gerne vil vide mere om modelbyggemødet, er du velkommen til at skrive til os (klik på e-mail linket øverst på siden).

Med hensyn til foreningens øvrige aktivitetet, så som kør-selv-ture, er vi nødt til at afvente at de respektive beredskaber, der sædvanligvis er vores turmål, igen tager imod besøgende. Det er således ude af vores hænder, men vi holder løbende øje med mulighederne for også at komme i gang med kør-selv-ture.

Vil du læse mere om foreningens forskellige medlemstilbud?

Vi anvender cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Vi anvender tredjepartscookies til at spore, hvordan du bruger vores hjemmeside. Det hjælper os med bedre at forstå, hvordan folk bruger vores hjemmeside, og hvordan de tilgår den.  Læs mere