Foreningen, baggrund og målsætning

Foreningen Dansk Selskab for Brandkøretøjer blev stiftet i august 2000. Vi er en upolitisk, nonprofit forening. Vores målsætning er at samle folk med interesse for brand- og redningskøretøjer.

Medlemmerne er dels aktive og pensionerede brandfolk, dels personer der på anden måde er professionelt involverede i branchen, men også personer uden tilknytning til beredskabet. Alle er velkommen.

Fokusområderne spænder blandt andet fra fotografering over litteratur- og emblemsamling til modelbygning og meget andet. Fælles for medlemmerne er interessen for brand- og redningsberedskaberne og specielt de mange forskelligartede køretøjer, som beredskaberne benytter.

Formålet med Dansk Selskab for Brandkøretøjer er, at skabe en platform hvor ligesindede kan mødes og dyrke deres interesse.

Vi afholder løbende en række forskellige aktiviteter, som medlemmerne kan deltage i.

Foreningens driver desuden hjemmesiden brandkøretøjer.dk. Hjemmesiden er ikke et dicideret nyhedsmedie. Vi bringer primært baggrundsstof om brand- og redningskøretøjer. Hjemmesiden er desuden tænkt som et udstillingsvindue, der kan præsenterer foreningens forskellige aktiviteter og samtidig virke som opslagsværk.

Du kan også følge os på Facebook og Instagram – se links øverst på siden.

Foreningen administreres i det daglige af en bestyrelse, bestående af fire personer, en formand, en kasserer, en sekretær og en suppleant. De er alle valgt af medlemmerne på den årlige generalforsamling. Bestyrelsen arbejder ulønnet.

Her kan du læse lidt mere om foreningens mange forskellige aktiviteter:

Aktiviteter – lidt for enhver smag

Vi skyder tusindvis af billeder…

Bliv medlem af Dansk Selskab for Brandkøretøjer

Vi anvender cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Vi anvender tredjepartscookies til at spore, hvordan du bruger vores hjemmeside. Det hjælper os med bedre at forstå, hvordan folk bruger vores hjemmeside, og hvordan de tilgår den.  Læs mere