Aktiviteter – lidt for enhver smag

Foreningen afholder løbende en række forskellige aktiviteter. 

Vi forsøger at ramme bredt inden for vores interesseområde, så der er noget for enhver smag.

Af forskellige aktiviteter kan nævnes modelbyggeaftener, medlemsmøder med besøg af en foredragsholder, virksomhedsbesøg, kør-selv-ture, studieture til udlandet, generalforsamling samt naturligvis den årlige  juleafslutning.

Hver den sidste tirsdag i måneden afholdes der modelbyggeaften. Det foregår på Frederiksberg og aftenen starter sædvanligvis med fællesspisning.

Flere gange i løbet af året afholdes kør-selv-ture. Turene er fotoudflugter med et eller flere brandvæsener som mål og som navnet antyder, står medlemmerne selv for transport.

Er du ikke bilejer så fortvivl ikke. Vi har i foreningen en lang tradition for at organisere samkørsel.

Ved flere lejligheder har foreningen afholdt studieture til udlandet.

Førsten gang i august 2005, hvor vi besøgte Feuerwehr Hamburg (Hamburg brandvæsen) og Polizeipräsidium Hamburg (Politiet, Politigården i Hamburg).

Siden da, har vi besøgt Oslo Brann- og Redningsetat (Oslo Brandvæsen) i 2010, Hamburg (Brandvæsen, Politi, Toldvæsen og Lufthavns brandvæsen) i 2013 og Räddningstjänsten Storgöteborg i 2018.

En af de første aftener i december mødes medlemmerne for at ønske hinanden god jul og godt nytår.

Arrangementet krydres gerne med lidt juleknas, billedfremvisning og køb-salg-bytte af bøger, modelbiler samt andre effekter.

Det er som udgangspunkt gratis for medlemmer at deltage i de forskellige aktiviteter, dog kan der ved særlige arrangementer (f.eks. studieture til udlandet) forekomme brugerbetaling.

Alle foreningens aktiviteter annonceres løbende på vores medlemsforum.

Ønsker du at blive medlem af foreningen, så klik her eller i menuen øverst på siden.