Aktiviteter – lidt for enhver smag

Studietur til Hamburg i  2013. Foto: Henning Svensson

Foreningen afholder løbende en række forskellige aktiviteter. Vi forsøger at ramme bredt inden for vores interesseområde, så der er noget for enhver smag.

Af forskellige aktiviteter kan nævnes medlemsmøder med besøg af en foredragsholder, virksomhedsbesøg, kør-selv-ture, studieture til udlandet, generalforsamling samt naturligvis den årlige  juleafslutning.

Flere gange i løbet af året afholdes kør-selv-ture. Turene er fotoudflugter med et eller flere brandvæsener som mål og som navnet antyder, står medlemmerne selv for transport. Er du ikke bilejer så fortvivl ikke. Vi har i foreningen en lang tradition for at organisere samkørsel.

Ved flere lejligheder har foreningen afholdt studieture til udlandet. Førsten gang var i august 2005, hvor vi besøgte Feuerwehr Hamburg (Hamburg brandvæsen) og Polizeipräsidium Hamburg (Politiet, Politigården i Hamburg).

Siden da, har vi besøgt Oslo Brann- og Redningsetat (Oslo Brandvæsen) i 2010, Hamburg (Brandvæsen, Politi, Toldvæsen og Lufthavns brandvæsen) i 2013 og Räddningstjänsten Storgöteborg i 2018.

En af de første aftener i december mødes medlemmerne for at ønske hinanden god jul og godt nytår. Arrangementet krydres gerne med lidt juleknas, billedfremvisning og køb-salg-bytte af bøger, modelbiler samt andre effekter.

Det er som udgangspunkt gratis for medlemmer at deltage i de forskellige aktiviteter, dog kan der ved særlige arrangementer – f.eks. studieture til udlandet – forekomme brugerbetaling.

Alle foreningens aktiviteter annonceres løbende på vores medlemsforum.

Foto: Henning Svensson

Denne side anvender cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Du kan læse mere om cookies og om vores privatlivspolitik her:  Læs mere