Vi melder fra! Nr. 4, 2006

Vi melder fra! Nr. 4, 2006. Foto:  John Hou

Fra 2003 til 2013 udgav foreningen medlemsbladet Vi melder fra! Bladet bragte gennem årene en række artikler, der omhandlede foreningsaktiviteter, modelbygning, køretøjsnyheder og andre beredskabs- og materielmæssige temaer. I alt 29 blade – heraf fire deciderede temablade – blev det til gennem de ti år udgivelserne stod på.

Bladet blev til – indledningsvis – med ret primitive midler, hvilket også fremgår af billedkvaliteten i nogle af bladene. Der var tale om indscannede papirbilleder indsat i et Word dokument. Med tiden blev layoutet ændret og der kom digitale billeder til. Det hjalp unægteligt på det visuelle udtryk. Indholdet har der dog aldrig været noget galt med.

Vi har valgt løbende at genudgive alle 29 blade her på siden – mange timers spændende læsning – så hvis du ikke var medlem den gang, har du nu muligheden for at læse om hvad, der rørte sig i foreningen – men også i den danske beredskabsverden på det tidspunkt. Rigtig god læselyst.

I dette nummer kan du læse om:

  • Besøg hos HMK Ringe og Odense Brandvæsen
  • Brandslukning under mellemøstlige himmelstrøg 2
  • Modeludstilling i Rådhushallen
  • Rullemarie (EOD)
  • Forsidefoto: John Hou

Klik her for at downloade medlemsbladet.

Denne side anvender cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Du kan læse mere om cookies og om vores privatlivspolitik her:  Læs mere