Turen går til Lolland-Falster

Metz drejestige på MAN TGL chassis årgang 2007. Station Nakskov. Foto: Claus Mortensen

Søndag d. 18. juni gik turen til Lolland-Falster, hvor vi besøgte en række brandstationen. I alt 14 medlemmer deltog på turen, der var årets tredje og den første af to ture til Lolland-Flaster.

Vores besøg hos Lolland-Falster Brandvæsen bragte os forbi stationerne Nakskov, Stokkemarke, Frivilligenheden, Maribo, Rødby og Nysted. Vejret var med os og vi blev som altid taget ualmindeligt godt imod af vores værter.

Lolland-Falster Brandvæsen er i gang med en større udskiftning af vognparken, så turen bød på en skøn blanding af ældre Falck køretøjer i lokal bemaling og nye køretøjer i fremtidens design.

Vi ser frem til næste tur til Lolland-Falster i slutningen af august og håber på lige så godt vejr og lige så høj tilslutning.

Brandstationen i Nakskov. Foto: Henning Svensson
Typisk Falck tanksprøjte på MAN TGM 18.290. Station Stokkemarke. Bemærk vanddysser og udtag til c-slange på fronten. Foto: Claus Mortensen
Der er nok at se på hos frivilligenheden i Maribo. Foto: Henning Svensson
Mitsubishi L200 4x4 med påprodset redningsbåd. Frivilligenheden i Maribo. Foto: Claus Mortensen
Redningsvogn på MAN 4x4 chassis. Opbygning af H. F. Nielsen. Station Maribo. Foto: Claus Mortensen
Sprøjte på MAN TGM 18.320 chassis. Opbygning af WISS. Station Rødby. Foto: Claus Mortensen
Sprøjte på MAN TGM 15.280 chassis. Opbygning af SAWO. Station Nysted. Foto: Claus Mortensen

Denne side anvender cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Du kan læse mere om cookies og om vores privatlivspolitik her:  Læs mere