Foredragsaften i Hørsholm

Østerbros drejestige og Hvidovres tankvogn. I baggrunden kan man desuden se, at der afgives vand fra endnu en drejestige mod den rygende ruin. Foto: Chris Garfort

Torsdag d. 22. juni indbød Dansk Selskab for Brandkøretøjer alle sine medlemmer samt alle medlemmer af Falck-Museets Venner til at deltage i foreningens foredragsaften, der blev afholdt i Hørsholm.

Denne aften var der mulighed for at møde indsatsleder Chris Garfort fra Hovedstadens Beredskab, der fortalte om den historiske brand på Grøndals Parkvej i Vanløse, som fandt sted fredag d. 25. marts 2022.

Branden har i sagens natur været dækket massivt af medierne, men denne aften var der mulighed for at høre historien fra en af de personer, der mest indgående kender til indsatsen.

Billedet herover giver et indtryk af hvor voldsomt det gik for sig. I forgrunden ses Østerbros drejestige og Hvidovres tankvogn. I baggrunden kan man desuden se, at der afgives vand fra endnu en drejestige mod den rygende ruin.

Foto: Chris Garfort

Denne side anvender cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Du kan læse mere om cookies og om vores privatlivspolitik her:  Læs mere