Julemøde d. 2. december 2019 – København

Julemøde d. 2. december på Tomsgården. Foto: Henning Svensson

Foreningens årlige julemøde blev denne gang afholdt på Tomsgården brandstation. Årets sidste arrangement er som altid et julemøde, hvor der bliver serveret kaffe, sodavand, æbleskiver, slik og julehygge.

Julemødet 2019 blev afholdt i lokaler, som vi havde fået lov til at låne af Hovedstadens Beredskabs Frivilligenhed. Vi siger mange tak for lån.

Aftens underholdning bestod af et fotoshow af brandkøretøjer placeret rundt omkring i Danmark. Igen i år var der også mulighed for lidt køb/salg af diverse ting.

Årets vinder af månedens køretøj blev også fundet. December køretøjet vandt.

Vi ønsker alle en god jul samt et godt nytår. Vi ses i 2020

Foto: Henning Svensson

Læs om månedens køretøj i december 2018

Foreningen afholder løbende en række forskellige aktiviteter. Vi forsøger at ramme bredt inden for vores interesseområde, så der er noget for enhver smag.

Af forskellige aktiviteter kan nævnes modelbyggeaftener, medlemsmøder med besøg af en foredragsholder, virksomhedsbesøg, kør-selv-ture, studieture til udlandet, generalforsamling samt naturligvis den årlige  juleafslutning.

Hver den næst sidste tirsdag i måneden afholdes der modelbyggeaften. Det foregår på Frederiksberg og aftenen starter sædvanligvis med fællesspisning.

Flere gange i løbet af året afholdes kør-selv-ture. Turene er fotoudflugter med et eller flere brandvæsener som mål.

Læs om foreningens mange forskellige medlemsaktiviteter

Denne side anvender cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Du kan læse mere om cookies og om vores privatlivspolitik her:  Læs mere