Glædelig jul og godt nytår

Glædelig jul og godt nytår

Året 2020 har i sandheden stået i Coronaens tegn. Som forening nåede vi faktisk aldrig rigtigt at komme i gang med vores medlemsaktiviteter. Generalforsamlingen, der normalt afholdes i marts, måtte udskydes på ubestemt tid, og nu hvor året nærmer sig sin afslutning, kan vi konstatere, at det ikke lykkedes at afholde generalforsamling i 2020.

Heller ikke de planlagte kør-selv-ture kunne afvikles, selvom det hen over sommeren faktisk så ud til at samfundet blev åbnet lidt op igen. Nogle enkelte modelbyggermøder lykkedes det os at afholde, men samlet set har det været et sløjt foreningsår.

2020 var også året, hvor foreningen skulle have fejret sit 20 års jubilæum, men som med de øvrige aktiviteter måtte også det sløjfes. Som et lille plaster på såret, fik vi fremstillet et jubilæumsstofmærke – for trods alt at markere jubilæet.

Lidt lys i mørket har vi dog oplevet. Vi har nemlig i år kunne byde en håndfuld nye medlemmer velkommen. Det glæder os at der fortsat er interesse for foreningen, selvom vi for tiden ikke kan give jer fuld valuta for kontingentet. Det håber vi at kunne råde bod på i 2021.

Pas godt på jer selv – og på hinanden.

Kære medlemmer og besøgende på brandkoretojer.dk: Rigtig glædelig jul og godt nytår.

Denne side anvender cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Du kan læse mere om cookies og om vores privatlivspolitik her:  Læs mere