God jul og godt nytår

Endnu et år med Covid 19 og uden reelle medlemsaktiviteter er ved at være omme. For første gang i to år lykkedes det os dog at afholde et fysisk arrangement. Sidste gang medlemmerne var samlet, var ved foreningens juleafslutning i december 2019.

Mandag d. 29. november 2021 afholdt foreningen juleafslutning. Dette foregik i skyggen af Covid 19, men alt taget i betragtning, havde vi en hyggelig aften. Som det er tradition, blev der serveret kaffe, te og sodavand samt æbleskiver og andet juleknas.

En anden tradition, nemlig billedfremvisning blev også holdt i hævd. Medlemmerne havde i den forbindelse lejlighed til at se ikke mindre end 150 billeder af forskellige brandkøretøjer fra både ind- og udland.

Heldigvis nåede vi at afholde juleafslutning, inden landet igen blev lukket ned, og det skal blive spændende at se, hvornår vi igen kan samles. Vi håber det bliver muligt, at invitere jer til flere arrangementer i 2022.

Kære medlemmer og besøgende på brandkøretøjer.dk – I ønskes alle en god jul og et godt nytår.

Denne side anvender cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Du kan læse mere om cookies og om vores privatlivspolitik her:  Læs mere