Foreningen, baggrund og målsætning

Foreningen Dansk Selskab For Brandkøretøjer blev stiftet i august 2000.

Vores målsætning er at samle folk med interesse for udrykningskøretøjer i almindelighed, brand- og redningskøretøjer i særdeleshed.

Foreningens medlemmer er dels aktive og pensionerede brandfolk, dels personer der på anden måde er professionelt involverede i branchen og dels personer uden tilknytning til beredskabet.

Fokusområderne spænder blandt andet fra fotografering over litteratur- og emblemsamling til modelbygning og meget andet.

Fælles for medlemmerne er interessen for brand- og redningsberedskaberne og specielt de mange forskelligartede køretøjer.

Formålet med Dansk Selskab For Brandkøretøjer er, at skabe en platform hvor ligesindede kan mødes og dyrke deres interesse.

Vi afholder løbende en række forskellige aktiviteter, som medlemmerne kan deltage i. Du kan læse meget mere om det, ved at klikke på menuen i højre side.